fbpx

Rezultatet nga testimi ekstern janë publikuar në shkolla

Rezultatet nga testimi ekstern për dy lëndët që i dhanë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme sot janë publikuar në shkolla, konfirmoi Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Testimi i dytë ekstern në Maqedoni u zbatua prej 2 deri më 10 qershor dhe u përfshinë 189.037 nxënës nga klasa e katërt e arsimit fillor deri në vitin e tretë të arsimit të mesëm.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close