fbpx

Viktor Staojanovski kuadër i VMRO DPMNE do të udhëheqë Inspektoratin e Tetovës

Viktor Staojanovski, një kuadër i VMRO DPMNE do të udhëheqë Inspektoratin komunal në komunë  e Tetovës.

Edhe pse ky post deri më tash i ka takuar , partisë shqiptare që udhëheqës me komunë e Tetovës kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi në këtë post e ka emëruar  një kuadër maqedonas edhe ai është Viktor Stojanovski i cili vjen  nga Sektori Normativ Juridik.

“Viktor Stojnovski  është emëruar  krye shef i inspektoratit komunal të Tetovës në vend të Blerton Abdit i cili deri më tash e ka ushtruar këtë postë,  ndërsa tash ka kaluar në Sektorin normative juridik ku ka qenë Viktor Stojanovski”, thotë për Portalb  udhëheqësja e marrëdhënieve  më publikun pranë komunës së Tetovës Lume Hyseini .

Javë  më parë  sipas informatave jozyrtare,  Blerton Abdi dha dorëheqje  nga posti i kryeinspektorit,  por  kryetarja e komunës së Tetovës Teuta Arifi e ka demantuar një gjë të tillë  duke than se Abdi do të jetë në krye të inspektoratit komunal dhe ai ka marrë vetëm një pushim javorë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close