fbpx

Të rinjtë shpalosin prioritetet Komunës së Çairit

Për nevojat e të rinjve të Komunës së Çairit, Forumi arsimor për të rinjë organizon tribunë me temë “Të rinjë, ku jeni?”.

Tribuna do të mbahet në Librarinë e Çarshisë në Çarshinë e Vjetër të Shkupin me fillim në orën 18.

Ngjarja është ën kuadër të projektit për zhvillim të pjesëmarrjes së të rinjve lokal të financuar nga Bashkimi Evropian.

Në tribunë Organizatat e të rinjve së bashku me Komunën e Çairit do të diskutojnë për nevojat dhe prioritetet e të rinjve në këtë komunë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close