fbpx

25 faqet me më së shumti pëlqime në Facebook

Klubi i njohur i futbollit, Real Madrid, ka shënuar rritje të madhe në rrjetin social Facebook. Ky klub për një javë e ka rritur numrin e “like”-ve për një milion dhe gjendet në vendin e 23-të të faqeve më të pëlqyera. Në vazhdim ua sjellim listën e 25 faqeve që kanë më së shumti… LIKE!
1. Facebook for Every Phone

2. Facebook

3. Shakira

4. Eminem

5 Coca-Cola

6. Cristiano Ronaldo

7. YouTube

8. Vin Diesel

9. Michael Jackson

10. The Simpsons

11. Harry Potter

12. Texas HoldEm Poker

13. Katy Perry

14. Candy Crush Saga

15. Justin Bieber

16. Will Smith

17. Lady Gaga

18. FC Barcelona

19. Linkin Park

20. Bob Marley

21. Taylor Swift

22. Beyonce

23. Real Madrid

24. Selena Gomez

25. Leo Messi

/Telegrafi/

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close