fbpx

Mediat ndërkombëtare: Protestë e dhunshme në qytetin që ndanë serbët dhe shqiptarët

Mediat ndërkombëtare i kanë dhënë hapësirë të veçantë protestës së sotme në Mitrovicë.

Reuters ka raportuar për përdorimin e plumbave të gomës nga njësitet e policisë së Polonisë në Kosovë.

Euronews shkruan për dhunën që ka shpërthyer ndërmjet protestuesve dhe Policisë, transmeton express.

Madje për protestën është raportuar edhe në faqen e televizionit rus, Russia Today.

Lajme të ngjashme

Back to top button