fbpx

VIP-at shqiptar reagojnë për Lazaratin

Lazarati ka qenë ne qendër te bisedave gjatë ditëve te fundit dhe padyshim as VIP-at shqipëtare nuk mund ta anashkalonin.

“Lazarati s’do marrë fund kurrë sado të digjet. Une mendoj se është thjesht një lojë politike”, ka shkruar rep këngëtari Stresi në Instagram.

Ndërsa aktori i mirënjohur shqiptar Julian Deda ka përkrahur aksionin e policisë “ Jam pro aksionit të policisë. Le të shpresojme te mos ketë te lënduar.”

Kurse fituesi i “Big Brother Albania” Arbër Cepani ka thënë se marijuana na bën të pasur “ Marjuana na bën vend te pasur, nuk duhet ta luftojmë se duan ndërkombëtarët.”

Lajme të ngjashme

Back to top button