fbpx

Pjesa e bukur e operacionit të Lazaratit

Jo vetëm njësia speciale e përbërë nga burrat me maska ishte pjesë e aksionit në Lazarat.
Shteti shqiptar e kishte dërguar edhe një police të bukur për tu përballë me kultivuesit dhe kontrabanduesit e kanabisit në fshatin më të famshëm shqiptar të kohëve të fundit.
Ja policja e bukur, por kujdes ajo është e armatosur deri në dhëmbë. (Shekulli)

Lajme të ngjashme

Back to top button