fbpx

Bahtiri jep ultimatum për barikadën

Kryetari i Komunës se Mitrovicës. Agim Bahtiri, ka vizituar rreth mesditës të së shtunës të ashtuquajturin “Parku i Paqes’”dhe është shprehur i indinjuar për situatën më të re të krijuar në qytetin e Mitrovicës, Për këtë arsye ai edhe ka dhënë ultimatum që barrikada të hiqet sot.

Ndërkaq ,në mes të urës në largësi prej dy metrave vërehen forca të shtuara të sigurisë, me theks të pjesëtarëve te policisë se Kosovës, si të jugut ashtu edhe të veriut.(KP)

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close