fbpx

Femra është mbretëreshë, por…

“Femra është mbretëreshë e botës, por skllave e dëshirave”

Thënie nga Honoré de Balzac.
Jeta e tij karakterizohet nga perpjekje te kota për tu pasuruar dhe për te qene nje njeri i suksesshem ne nje kohe shume te shkurter.Për 20 vjet ai arriti te bente 90 krijime midis te cilave kishte romanca e tregime, te gjitha keto te bashkuara ne nje vepër te vetme me titull “La comédie humaine” (Kommedia njerezore) dhe te ndara ne Sèn dë la vi privé.

Lajme të ngjashme

Back to top button