fbpx

Ahmeti i qetëson anëtarët e BDI-së duke ju thënë se do të ketë zgjedhje në vjeshtë

Edhe pse ministrat e rij në BDI dje u ulën në karriget ministrore dhe anëtarësia e BDI-së duket e ‘qetë dhe e kënaqur’, burime të partisë për Libertas thonë se Ahmeti është në telashe që ti arsyetojë zgjidhjet kadrovike.

“Zvogëlohet numri i atyre që i besojnë Ahmetit. Ai që ti qetësojë pakënaqësitë thotë që bashkëpartiakët që i ka propozuar për ministra – janë vetëm për një kohë të shkurtër. Kudrot e vërtetë do të vendosen pas zgjedhjeve të ardhshme në vjeshtë, për të cilat Ahmeti është i bindur se sot ë ketë”, thonë burime partiake për Libertas.

Që ta mbajë në intensitet këtë rrëfim, Ahmeti këto ditë ka biseduar me kuadrot e ‘vërtetë’, të cilëve ju ka sqaruar se nuk janë zgjedhur për ministra vetëm për një kohë të shkurtër sepse i vlerëson si kualitativ. Teza e dytë ishte se nuk duhet ti frustrojë ajo që pas zgjedhjeve ka humbur krahu i Tetovës ndërsa ka fituar ai i Çairit.

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Jo pas 6 muajve edhe pas dy muajve me pas zgjedhje Gruevski ty ore Ali Bdija ta ka mat pulsin dhe aspak sta ka frigen!!! E perqesh Menduhin a nuk e sheh veten se je ba Gazi i Maqedonve…

Back to top button