fbpx

LinkedIn me një aplikacion për iPhone

Rrjeti LinkedIn është një nga mënyrat më të mira në internet për të hyrë në marrëdhënie punë me kompani ose persona të ndryshëm.

LinkedIn tashmë krahas faqes së internetit të shumë përdorur anembanë botës, përfaqësohet edhe nga një aplikacion, i cili u lançua dje posaçërisht për iPhone.

Aplikacioni përfshin filtrat për kërkimin e vendeve të punës, si vjetërsia e punës, industria dhe vendndodhja. Aplikacioni Job Search do të rekomandojë gjithashtu pozicione të ndryshme duke u bazuar tek punët që keni kërkuar më shumë në faqe.

Lajme të ngjashme

Back to top button