fbpx

Sa para duhet të keni me vete nëse doni të udhëtoni në vendet e BE-së?

“Shengen Border Kod” prezanton kushtet e vendosura për hyrje në Bashkimin Evropian për shtetasit e vendeve të treta ku shkruhet se duhet ti plotësojnë kushtet për hyrje dhe qëndrim në vendet anëtare të Bashkimit Evropian, si dhe të posedojnë një shumë të konsiderueshme të të hollave që do ti shërbejnë për udhëtim, qëndrim dhe kthim në vend. Kështu kanë njoftuar nga Ministria e Punëve të Brendshme pas skandalit me aktoren Emra Kurtishova të cilës nuk ju lejua të udhëtonte edhe pse kishte 500 euro me vete, biletë kthyese, dhe garancinë nga motra në Gjermani.

MPB ka publikuar edhe një çmimore për secilin shtet anëtare të BE-së, ku duhet të posedoni para gjatë udhëtimit.

çmimore për udhëtim në BE
çmimore për udhëtim në BE

 

Lajme të ngjashme

Back to top button