fbpx

Miss Shqipëria manipulon votimin online

Disa nga konkurrentët dhe familjarët e Miss Albania 2014 njoftojnë se janë duke shprehur shqetësim për manipulimet qe po behën ne votimin online.

Familjaret njoftojnë NacionalAlbania që kanë zgjedhur të mbetën anonim në mënyre që mos të penalizohen në konkurrim ditën e spektaklit.

Shumica  nga ta ankohën për mënyrën se si disa nga gocat rriten ne mënyre fiktive duke ju shtuar vota ose duke përdorur Proxy për te votuar me IP jo shqiptare.

Gjithashtu njëra nga gocat shpreh shqetësimin për heqjen e votave ne mënyre te vazhdueshme./infoglobi

Lajme të ngjashme

Back to top button