fbpx

Janë të pakta femrat që..

“Janë të pakta femrat e ndershme që nuk janë lodhur nga ky rol.”

Friedrich Nietzsche është një nga filozofët më të shquar gjermanë të shek 19. Mjeshtër i vërtetë i aforizmave filozofike, ai është urryer, adhuruar, keq-interpretuar dhe ndoshta mbetet edhe sot e kësaj dite filozofi më i vështirë për t’u kuptuar.

Lajme të ngjashme

Back to top button