fbpx

Bekim Neziri e merr funksionin e ri ministër i Ekonomisë

Valon Saraçini sot do të bëjë pranim-dorëzimin zyrtar të funksionit ministër i Ekonomisë ministrit rë ri Bekim Nezirit.

Saraçini e mori detyrën ministër i Ekonomisë në korrik të vitit 2011, duke i vendosur për prioritet në mandatin e tij përmirësimin e klimës së biznesit, rritjen e konkurrencës të ekonomisë së Maqedonisë, zhvillimin e sistemit efikas dhe stabil energjetik, shgrytëzimin planor dhe të qëndrueshëm të lëndëve të para minerale, si dhe zhvillimin e turizmit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close