fbpx

Lady Gaga improvizim hard në skenë

Lady Gaga ka prezantuar klipin e saj më të ri “Do what you want” me R. Kelly.

Kënga në fakt ishte projektuar që të vinte në skenë që në muajin janar dhe Gaga-s i ishte dhënë vetëm një javë kohë për ta demonstruar atë.

Menjëherë ajo ka lajmëruar në rrjetin social fansat e saj se kjo është diçka shkatërruese për dikë si Gaga, e cila i kushton çdo sekondë të jetës fantazisë për publikun.

Kësaj radhe këngëtarja ka improvizuar një histori midis një doktori dhe pacientes që nis me pyetjen e saj, “Do të mund të eci sërish unë doktor”?

Doktori i thotë që po, nëse do të lësh trupin tënd në duart e mia, nga merr edhe titullin kënga, “bëj çfarë do me trupin tim”.

Lajme të ngjashme

Back to top button