fbpx

Njohja përmes internetit: Ja tipat më të papërshtatshëm që mund t`i takoni.

Ndoshta nuk keni mënyrë tjetër se si të takoni meshkuj në mënyrë tjetër pos internetit, mirëpo të keni kujdes me këta tipa që duhet t`i anashkaloni.

Interneti për momentin është mënyra më e popullarizuar që të takoni partnerin potencial, menjëherë mund të shikoni fotot e tij dhe të kuptoni interesat e tij. Ja tipat më të papërshtatshëm që do t`i takoni online.

Njeri me dy shkronja

Është i interesuar për ju, po në vend se të shkruajë ndonjë fjali përshëndetëse shkruan vetëm ” Hej”. Ik nga ky tip sepse po të kishte diçka të mençur në mendje, do të shprehej më mirë. Është nga ata tipat që kërkojnë që të lodheni për të.

Personi me shumë shkronja

E kundërta e të parit, ky person shkruan shumë. Që në bisedën e tretë, tenton të tregojë tërë historinë e familjes së tij. Edhe ky person vlen të evitohet.

Djali i braktisur

Qëllimi i tij është për të gjetur një vajzë të mirë, që të harrojë atë që e ka braktisur. Nuk është person i keq, mirëpo nëse flet si shumë për ish-dashurinë, atëherë largohu nga ai!

Burrë i mënjëhershëm (instant)

Me vetëm një bisedë fillon të të thërrasë ”e dashur”?! Personat që kalojnë ritualet e njohjes nga fillimi dhe sillen si të ishit një kohë të gjatë në lidhje. Këta persona janë emocionalisht jostabil, andaj ikni nga ata.

David Kopperfield (magjistar)

Pas disa seancash të shkëlqyera me të, në moment që mendoni se mirë jeni duke kaluar – ai zhduket. Ka plot persona të tillë dhe të gjithë e kanë një gjë të përbashkët, shkruajnë me shumë vajza dhe kur njëra u mërzitet, thjeshtë zhduken.

Lajme të ngjashme

Back to top button