fbpx

Aliti ka polemizuar me Ibrahimin: Pyetnja veten pse i humbni zgjedhjet?

Deputeti i BDI-së Rafiz Aliti ka polemizuar me deputetin e PDSH-së Orhan Ibrahimi, pasi që ky i fundit lëshoi akuza të rënda në drejtim të partisë së Ahmetit.

“Ju të PDSH-së keni nevojë të bëni analiza të hollësishme se përse jeni duke i humbur zgjedhjet vazhdimisht. Pasi që edhe ne si BDI kemi nevojë për një opozitë të shëndetshme dhe të fuqishme”, ka thënë deputet Aliti.

Madje, Orhan Ibrahimi nga PDSH i ka thënë Alitit se politika e BDI-së është e barabartë me zero kundruall maqedonasve, dhe se rrihen me mijëra të rinj shqiptar, ndërsa BDI nuk ndërmerr asgjë.

Lajme të ngjashme

Back to top button