fbpx

Reagon sindikata, Mjekët duhet të mbrohen sipas Ligjit

Sindikata e pavarur e Qendrës Klinike me rastin e sulmit ndaj mjekut Atip Ramadani ka reaguar duke thënë se këto lloj incidentesh janë të shpeshta dhe në kontinuitet në Maqedoni.

“Me qëllim që të mbrohen mjekët dhe personeli tjetër shëndetësor nga këto lloj incidentesh në të ardhmen kërkojnë të zbatohen disa nene të Ligjit për mbrojtje shëndetësore me të cilën Shtëpia shëndetësore është e obliguar të mbrojë të punësuarit”, thuhet në reagimin e sindikatës.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button