fbpx

Doktor Oz mashtrues, pranon se janë false prodhimet që i promovon (VIDEO)

Nën shtypjen e kongresi, TV-mjeku më i njohur amerikan Doktor Oz, ka pranuar se shumë kompani e shfrytëzojnë TV SHOW e tij për të promovuar preparatet e tyre ’magjike’ të cilat më pas i blejnë një numër i madh i amerikanëve në përpjekje për të ulur kilogramët e tepruara.

Kryetarja e shoqatës për mbrojtjen e konsumatorëve Kler MekKaskil më shumë është kapur për episodin e viti 2012 ku doktor OZ prezanton një ‘ilaç magjik’ për dobësim.

Mjeku i famshëm ka pranuar ato ishin false dhe se do të publikojë listën e prodhimeve që vërtet ndihmojnë në uljen e peshës.
Oz pranoi se nuk ekziston ‘ilaç magjik’ pa ushqim dhe ushtrime të rregullta.

Lajme të ngjashme

Back to top button