fbpx

Prej nesër java e krenarisë në Shkup

Nga 20 deri në 29 qershor për herë të dytë në Shkup do të mbahet “java e krenarisë” (Skopje Pride Ëeek).
Ky organizim përfshin një seri ngjarjesh si ekspozita, projeksione filmike, debate, argëtim dhe biseda.
Ngjarjet e “javës së krenarisë” përfshin tema që lidhen me të drejtat e komunitetit LGBT, gjinia dhe seksuali teti, arsimimi seksual. Të drejtat e punëtorëve të seksit dhe në fund të aktiviteteve në parkun e frnakofonisë do të bashkëngjitet arkivi I LGDBT-së në Maqedoni

Lajme të ngjashme

Back to top button