fbpx

Kapet snajperi që qëllonte ndaj policisë në Lazarat

Hysen (Neli) Çela, personi i cili akuzoheet se qëlloi me snaiper ndaj policisë, është arrestuar nga ana e oficerëve të policisë.

Ndërkohë, policia ka publikuar edhe emrat e personave që përbëjnë grupin e zjarrit në Lazarat, të cilët janë duke rezistuar me armë ndaj policisë.

Sipas “Tema” ata janë:

Shamet Aliko, Dervish Gjyli, banues në Lazarat

Zagoll Aliko dhe Valter Gjini

Nihat Brahimi, Kurim Skënderi, banues në Lazarat

Liko Brahimi, Adil Kazma, banues në Lazarat

Bako, Bledar dhe Asqeri Buzheri, banues në Lazarat

Gerti Gjolleshi dhe Lorenc Mici

Jetnor Kalemi, banues në Tepelenë

Lajme të ngjashme

Back to top button