fbpx

Emira Mehmeti: Bojkoti është një veprim i rrezikshëm i opozitës

Deputetja e BDI-së, Ermira Mehmeti e ka cilësuar sit ë dëmshëm veprimin e opozitës për të mos marrë pjesë në parlament me çka Maqedonia do t’i mbartë pasojat.

Mëhmeti vlerëson se veprimi i LSDM nuk është bojkot klasik, pro refuzim të opozitës. Sipas saj në periudhat e më parshme opozita ka treguar se nuk ka qasje të qartë politike. Deputetja e BDI-së theksoi se opozita udhëheq politik të paqartë deh shpreh keqardhje për vendimin që e lenë atë jashtë Parlamentit.

Këtë qëndrim  për opozitën, Ermira Mehmeti e prezantoi në mbledhjen e Komisionit për zgjedhjet dhe emërimet, ku dha përkrahjen për ët gjithë personat e propozuar për anëtarë të delegacionit parlamentar në Parlamentin e Këshillit të Evropës, ku edhe ajo është anëtare.

Lajme të ngjashme

Back to top button