fbpx

Deputet, doktor dhe gjyqtarë, kanë gisht në procesin gjyqësorë për rastin “Monstra”

Njëri nga prindërit e djemve të vrarë të liqeni i Smilkovës, Goran Neqeski, thotë se e ka të paqartë se cilët janë personat që theksohen në akuzë dhe kush ka mbetur me identitet të papërcaktuar.

“Kemi informacione se në këtë rast janë të përzier deputet, doktor dhe gjyqtarë dhe kërkojmë që paqartësitë të deshifrohen”, thotë Naqeski.

Prindërit e të vrarëve te liqeni i Smilkovës, erdhën në gjykatë për të dëgjuar vendimin për rastin e quajtur “Monstra”, por mbetet të befasuar nga ajo se vendimi do të shtyhet sepse gjykatësi është i sëmurë.

Procesi gjyqësorë është shtyrë anuluar për më 30 qershor, sepse gjykatësi është me grip.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close