fbpx

Nga një korriku çmime të reja të rrymës

Deri në fund të muajit do të mësohet çmimi i i ri i energjisë elektrike që do ta paguajnë qytetarët gjatë periudhës prej 1 korrikut të këtij viti deri më 1 korrik të vitit 2015.

Në Komisionin Rregullator për Energjetikë për momentin bëhen kalkulime dhe për momentin nuk tregojnë se sa do të kushtojë kilovat-orë energji elektrike për amvisëri, shkruajnë mediat maqedonase.

Qytetarët në ankth duke pritur mos vallë është shtrenjtuar, dhe nuk do të jenë në gjendje ta përballojnë çmimin e ri.

Lajme të ngjashme

Back to top button