fbpx

Vidhet posta në Bit Pazar (FOTO)

Posta e Maqedonisë në Bit Pazar të Shkupit është vjedhur para pak minutash. Nuk dihen rrethanat e vjedhjes dhe shuma e parave që është marrë. Aktualisht policia po kryen hetimet në vendngjarje. Më shumë informata do të kemi orëve në vijim. Alsat M

Posta në Bit Pazar
Posta në Bit Pazar
Posta në Bit Pazar
Posta në Bit Pazar

Lajme të ngjashme

Back to top button