fbpx

Hiqet barrikada mbi lumin Ibër

Ka filluar heqja e barrikadës mbi lumin Ibër të Mitrovicës.

Heqja e barrikadës e cila prej shumë kohësh ka ndarë qytetin e Mitrovicës dhe ka penguar lirinë e lëvizjes, po bëhet nga dy eskalatorë që kanë ardhur nga veriu.

Më herët është paralajmëruar se mund të filloj heqja e barrikadës. (BW)

Lajme të ngjashme

Back to top button