fbpx

Vërshime në Tetovë, bllokohen disa rrugë (FOTO)

Nga të reshurat e shiut, dy ditët e fundit në Tetovë ka bërë që lumi ‘Shkumbin’ të jetë më fazën e fundit për të dalë nga shtrati. Shumë kanalizime atmosferike dhe fekale në disa pjesë të qytetit nuk funksionojnë dhe ka bërë qe shumë rruge të jene të vërshuara. 

Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë

Ekipet e NPK Tetova kanë dal në teren dhe janë duke bërë pastrimin e rrugëve dhe njëherë bëjnë apel qe qytetarë të jenë më të kujdesshëm dhe të mos hedhin mbeturina në kanalizimin fekal. 

Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë
Vërshime në Tetovë

Në bazë të informata të Portalb në disa shtëpi në Tetovë uji nga të reshurat ka depërtuar edhe nëpër bodrumet e tyre, ndërsa ekipet e NPK-së ju kanë dalë në ndihmë.

Lajme të ngjashme

Back to top button