fbpx

Mirosllav Shipoviq do të mbrohet në liri

Mirosllav Shipoviq dhe persona të tjerë të akuzuarnë  rastin “Mashinopromet” do të mbrohen në liri, ka vendosur Gjykata.

Shipoviq pasi kaloi 8 muaj në paraburgim, muajin e kaluar ishte në burg shtëpiak, ndaj tyre madje nuk kishte të ngritur procedurë, ndërsa njëherësh kishin treguar edhe sjellje shembullore gjatë procedurës së deritanishme.

Shipoviq bashkë me 11 të tjerë ishin akuzuar për malverzime financiare në firmën “Mashinopromet”.

Gjatë procedurës të akuzuarit gjatë tërë kohës pohonin se ishin të pafajshëm dhe se nuk kanë kryer vepra që ua ngarkon Prokuroria publike. Opozita rreth burgosjes së tij thoshte se është e motivuar politikisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close