fbpx

Rrënimi i ‘Çiçko Stoillko’ është i ligjshëm, por i gabuar

Dje në orën 9 të mëngjesit ka filluar rrënimi vendit të njohur për ushqime të shpejta ‘Çiçko Stoillko’ në qendër të Shkupi.

Këtë vend e njohin të gjithë si Tetovarët, Kumanovarët të gjithë ata që ndonjëherë kanë ardhur në Shkup, në Qendër të Shkupit.

Të gjithëve, disi ju vjen keq. Edhe titujt e mediumeve kësaj radhe ishin të ndershme dhe objektive. Baroku, përfundimisht e mori tatimin. E mori shpirtin, jo të një kabine të vjetër ku ishte vendosur ‘Çiçko Stoillko’ por një momenti të një kohe, shkruan loklalno.mk.

As fasada e EVN ELEM nuk vlen sa ‘Çiçko Stoillko’, a mund të vlejnë gjërat materiale më shumë se ato shpirtërore, a mund të vlejnë ato që e kanë uzurpuar gjithë ekzistencën dhe tregimin e një kohe të mirë.

Ndoshta edhe ‘Çiçko Stoillko’ të paktën duheshte të mbulohej me fasadë, dhe të qëndroj në atë vend që ne veç më e dimë, shkruan më tej portali lokalno.mk.

Lajme të ngjashme

Back to top button