fbpx

Haraçina dhe disa lagje të Shkupit, sot pa rrymë

Një pjesë e shfrytëzuesve të locuar në hyrje të komunës Haraçinë sot prej orës 9:30 deri në orën 14 do të jenë pa energji.

Nga ora 13 deri në orën 14 pa energji do të jenë shfrytëzuesit nga rrugët “519/94” dhe “125” në lagjen Keramidnica, ndërsa nga ora 11 deri në orën 13 shfrytëzuesit nga rrugët “Llazar Pop Trajkov” dhe “Botun”.

Në periudhën nga ora 8:30 deri në orën 10:30 pa energji do të jenë një pjesë e shfrytëzuesve të locuar në rrugët “Jani Llukrovski”, ndërsa nga ora 13:30 deri në orën 15:30 shfrytëzuesit nga rrugët “517”, “518” dhe “519” në lagjen Keramidnica.

Një pjesë e shfrytëzuesve të locuar në rrugët “Uollt Dizni” dhe “Dime Meçeto” në Shuto Orizarë nga ora 9 deri në orën 15 do të mbeten pa energji. Në të njejtën periudhë pa energji do të jenë shfrytëzusit nga rruga “20” në Saraj dhe shfrytëzuesit nga rrugët “1”, “2”, “3” dhe “4” në Gërçec.

Siç informoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza e Qytetit të Shkupit, arsye për ndërprerjet në  furnizim me energji elektrike është realizimi i instalimeve në rrjetin distributiv nga ana e EVN Maqedo

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close