fbpx

Bëhet hapja qendrës tregtare REMALL

Kësaj rradhe do te kemi mundësi per shopping edhe në REMALL Tetovë ku të Merkurën më 18 Qershor do të bëhet hapja solemne ku do të mbahet nje koncert të ftuarit do të jenë:Nora Istrefi,Shpat Kasapi.Dhurata Dora,Vlato Ilievski dhe moderator do jetë:Avni Qahili.

Këtu do t’i gjeni brendet dhe dyqanet tashmë te njohura per ju si: Swaroski, Defacto, Penti, Carrefour market, Gruppofiori, Emona butik, P.S fashion e shume te tjera.

Gjithashtu për më shumë mund të shikoni ne uebfaqen e internetit të qendrës tregatare REMALL: www.remshopping.com

Lajme të ngjashme

Back to top button