fbpx

Dashuri pa shoqëri

“Çdo dashuri që s’ka shoqërinë si pikënisje është si një mur i ndërtuar në rërë.” 

Thënie nga: Ella Wheeler Wilcox – poete dhe autore nga SHBA

Lajme të ngjashme

Back to top button