fbpx

Kërkohet të bëhet rivarrimi i eshtrave të Isa Boletinit

Kryesia e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, pas identifikimit të eshtrave të heroi kombëtare Isa Boletini, kërkon nga ana e Presidencës dhe institucioneve të tjera shtetërorë të Republikës së Kosovës dhe atyre të Republikës së Shqipërisë, që me një ceremoni të madhe të të dy shteteve të behet rivarrimi i eshtrave të gjeneralit të Pavarësisë së Shqipërisë, në vendlindje e tij, në Boletin të Mitrovicës.

Kryesia e LHK “Ali Hadri” dega në Deçan, shprehen të gatshëm që me rastin e rivarrimit të eshtrave të gjeneralit të Pavarësisë së Shqipërisëm, Isa Boletini dhe bashkëluftëtarëve të tij, të jap kontributin e saj, qoftë profesional po ashtu edhe operativ.

Lajme të ngjashme

Back to top button