fbpx

Fushata “Zbulo Islamin” në Brazil

Një fushatë shumë interesante është duke u zhvilluar këto ditë në Brazil. Vendi që po zhvillon Kupën e Botës në futboll ka pritur edhe disa mysafirë shumë të veçantë: një grup besimtarësh myslimanë.

Por çfarë ka të veçantë këtu do të thoni? Djem dhe vajza nga vende të ndryshme të botës janë mbledhur në shtetin amerikano-jugor, i dominuar nga feja e krishterë, për të promovuar fenë e tyre, Islamin.

Qëllimi i fushatë së tyre është zbulimi i Islamit të vërtetë, dhe jo ai që reklamohet me të padrejtë në mediat ndërkombëtare.

Lajme të ngjashme

Back to top button