fbpx

Gjenden armë të UÇPMB në Preshevë

Në fshatin Turi të komunës së Malishevës, tre kilometra në perëndim të Bujanocit, policia serbe ka gjetur një sasi të madhe të armëve, municion, eksplozivë… njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”.

Sipas informatave paraprake, njësitë flash konfirmuar stacionin e policisë në Vranjë, ajo është një arsenal të tërë të armëve që u gjetën pranë xhamisë së fshatit, në një ndërtesë e cila është duke u shkatërruar.

Supozohet se arma i përkiste anëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjes dhe Bujanocit nga në vitin 2001. Hetimet në këtë rast është bërë mbi një akuzë në Vranjëne bashkëpumim me njësitë policore nga Bujanoca.

Lajme të ngjashme

Back to top button