fbpx

TV Alfa largon nga puna gazetarë

„Televizioni Alfa“ sot i shpalli rezultatet nga ‘internet evaluimi’ sipas të cilit 13 punëtorë janë tepricë, ndërsa shtatë prej tyre do të jenë gazetarë nga redaksia e kulturës, bëri të ditur Fokus.

Sipas ‘evaluimit’, nga gazetarët më pak të dobët të ranguar janë Santa Argirova, Iskra Novakovska dhe Jasminka Anevska, derisa në kategorinë e reporterëve më dobët të ranguar janë Hristijan Stojçevski dhe Lubisha Arsiq.

Mendohet se pikërisht nga këto persona do të largohen nga televizioni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close