fbpx

Ekspozitë e Roman Uranjek në Shkup

Ambasada e Republikës së Sllovenisë, Galeria Nacionale e Maqedonisë dhe Ministria e Kulturës organizojnë ekspozitë nga Roman Uranjek artist nga Sllovenia dhe anëtarë i grupit IRWIN.

Hapja e ekspozitës do të mbahet më 18 qershor në orën 20 në Galerinë Nacionale në Shkup.

Lajme të ngjashme

Back to top button