fbpx

Sot dhe nesër mbahet festivali ndërkombëtarë folklorik në Shkup

Shtëpia e Kulturës ‘Koço Racin’-Shkup do të organizojë festivalin ndërkombëtarë folklorik që do të mbahet në Shkup.

Festivali do të mbahet më 13 dhe 14 qershor në Sheshin “Filipi i Dytë”,ora 20:00 14.06.2014(e shtunë) Parku i qytetit (guaca),ora 19:30.

Pjesëmarrës në festival: Studio folklorike-“Etnos”-Shkup, Maqedoni -SHKA “Drita e Dërvenit”-Shkup, Maqedoni -Ansambli i këngëve dhe valleve nga qyteti i Mitrovicës-Kosovë -Qendra arsimore folklorike “Tuna”-Bursa,Turqi -SHKA “Presheva jehonë”-Preshevë, Sërbi -Ansambli “Zdravec”-Sofje,Bullgari -SHKA “Darsma”-Pozheranë, Kosovë.

Lajme të ngjashme

Back to top button