fbpx

Tre gjëra …

“Tre gjëra na kanë ngelur nga parajsa : yjet, lulet e fëmijët.”

Thënie nga Dante Alighieri (sq. Dante Aligieri). Ai lindi në Firence, midis 14 majit dhe 13 qershorit 1265 – vdiq në Ravena më 14 shtator 1321). Ishte poet, shkrimtar dhe politikan italian. Konsidrohet si poeti më i madh i Italisë.

Lajme të ngjashme

Back to top button