fbpx

BE: Të përmirësohen ligjet për energjetikë

Vendet e Ballkanit Perëndimor janë të ballafaquara me sfida të mëdha sikurse që është zvogëlimi i çlirimit të dyoksidit të karbonit dhe përdorimi efikas i energjisë. Maqedonia dhe vendet e tjera të Ballkanit do të duhet të investojnë në infrastrukturën energjetike. Këto janë rekomandimet që sot i drejtuan pjesëmarrësit e panel diskutimit kushtuar energjetikës. Sipas euro-ambasadorit, Aivo Orav, vendi në fushën e energjetikës ka përparuar shumë, por ende ka detyrime, përmbushja e të cilave duhet të përshpejtohet.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close