fbpx

Një mjek nga Gostivari akuzohet për mito

Për shkak të kërkimit dhe marrjes së mitos, policia e Gostivarit ka ngritur padi penale ndaj M.S 59 vjeçar i punësuar në spitalin e Gostivarit ‘ Derid Murati”, për keqpërdorim ët detyrës zyrtare dhe marrjes së mitos.

Sipas biltenit policor, personi i akuzuar i ka kërkuar një personi tjetër 100 euro për t’i dhënë një vërtetim për lëndimet që i ka marrë në kokë, pasi është sulmuar fizikisht.

Lajme të ngjashme

Back to top button