fbpx

Lista e drejtorive dhe agjencive qeveritare që do ti udhëheq BDI

Pas emërimit të ministrave që do të udhëheqin me dikasteret në mandatin e ardhshëm nga formimi i qeverisë së re, BDI dhe VMRO kanë caktuar edhe drejtoritë dhe agjencitë me të cilat do të udhëheqin kuadro të tyre.

Portalb ka mësuar se me cilat agjenci dhe drejtori do të udhëheqin kuadrot e BDI-së gjatë këtij mandati.

Lista e plotë, jozyrtare,  është si në vazhdim:

• 4 Zëvendës ministra

• 5 Sekretarë shtetëror

• Aeroportet e Maqedonisë

• Agjencioni për Investime të Huaja

• Agjencioni për Menaxhim me Pronën e Konfiskuar

• Agjencioni për rezervat Shtetërore

• Banka e Maqedonisë për Zhvillim

• Biblioteka Tetovë

• Burgu Strugë

• Burgu Tetovë

• Byroja për Zhvillim Rajonal

• Drejtoria e Farërave

• Drejtoria për rezervat e naftës

• Enti Shtetëror për Pronë Industriale

• Fondi i shëndetësisë

• Galeria e Arteve Tetovë

• Galeria Nacionale Shkup

• Inspektoriati për Pylltari dhe Gjuetisë

• Inspektoriati Devizor

• Inspektoriati i Punës

• Inspektoriati i Transportit

• Inspektoriati Sanitar dhe Shëndetësor

• Inspektoriati Teknik

• Instituti Albanologjik Shkup

• Instituti për shëndet publik

• Konvikti Studentor Pellagonia

• M-NAV

• Muzeu i Alfabetit Manastir

• Muzeu Natyror Shkencor

• NP Agroberza

• NP Hekurudhat e Maqedonisë

• NP Kullosat e Maqedonisë

• NP për Menaxhim me Objektet Sportive

• NP Rrugët e Maqedonisë

• Parku Nacional Pelister

• Postat e Maqedonisë

• Qendra Nacional për Konzervim – Gostivar

• Qendra Nacionale Konzervatore – Shkup

• Qendra për Arsim të Mesëm Profesional

• Qendra për Kulturë Gostivar

• Qendra për Kulturë Tetovë

• Qendra për Menaxhim me Kriza

• Qendra Shtetërore për Provime

• Shtëpia Përkujtimore “Nëna Terezë”

• Teatri për të Ri dhe të Rritur

• Teatri Shqiptar Shkup.

/ Portalb

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Eshte shume qesharake se si gezohen me keto poste, kur para popullit apo votuesve te vet premtuan shume gjera qe kishin patriotizem dhe PRO-SHQIPTARE (JO PRESIDENTIT TE NJEANSHEM – e tash i thon hajd per hajr IVANOVIT) e tash behen si nje mace pa shtepi vetem e vetem te shfrytezojne ndonje post personal pa mos u interesuar votuesit qe i kane pas…

Back to top button
Close