fbpx

Daniellson i dëgjoi OJQ-të

Drejtori i përgjithshëm i zgjerimit pranë Komisionit Evropian në Bruksel Kristijan Danielson gjatë vizitës së tij në Republikën e Maqedonisë nga katër shoqata joqeveritare ku bën pjesë edhe CIVIL është informuar për gjendjen me mediat ën vend, respektimin e të drejtave të njeriut dhe për procesin zgjedhor.

Kryetari i Civil Xhabir Deralla ka shprehur vlerësimin për rënien marramendëse të lirisë së shprehjes dhe lirin e mediave në vend. Në takim është theksuar edhe rasti me gazetarin Tomisllav Kezharovski.

Deralla e ka ritheksuar vlerësimin e procesit zgjedhor në të cilin ka dominuar tema etnike, ndërsa vet procesi ishte me shumë parregullsi serioze.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close