fbpx

LSDM: Testimi ekstern me pasoja për nxënësit

 

LSDM në një reagim të saj thekson se dita e stome ishte një fer për mijra nxënës, prindërit e tyre dhe profesorët, ndërsa stresi nuk përfundon këtu.

Nxënësit në ditën e fundit të vitit shkollor i nënshtrohyen testimit ekstern. As ata dhe as kujdestarët e klasës nuk e dinë se kur do të dalin rezultatet që do të jenë vendimtare për notën mesatare të nxënësve. Nikolla gruevski në vend që të ndërrojë ministra për ët amnestuar veten për projektin e dështuar ët testimit ekstern, duhet të pranojë ndalimine reformave të panevojshme”, thuhet në deklaratën e LSDM

Kjo parti thotë se dita e sotme 10 qershori, dikur ishte dita kur nxënësit vinin në shkollë të gëzuar, kur nxënësit ndanin me mësuesit e tyre atë që ka kaluar.

Ndrimi I ministrit todorov nuk, nuk do t’i përmirësojë pasojat e dëmshme të shkaktuara ndaj fëmijëve dhe prindërve të tyre”, thuhet në reagimin e LSDM-së

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close