fbpx

Më 14 qershor mbahet konferenca për aktivizim ENGAGE

Më 14 qershor të vitit 2014 në sallën ‘Imperial’ të Operas dhe Baletit në Maqedoni do të mbahet konferenca për aktivizim shoqërorë ENGAGE.

Në konferencë do të marrin pjesë aktivist të vendit dhe nga jashtë, artist, gazetarë, kreator të iniciativave online, bloger dhe IT ekspert të cilët do të ndajnë eksperiencën në tema të ndryshme lidhur me angazhimin qytetarë, aktivitete në vende publike, aktivitete nëpërmjet mediave sociale etj.

Konferenca organizohet nga Forumi rinor arsimor dhe Radio MOF.

Lajme të ngjashme

Back to top button