fbpx

Ambasada e SHBA nikoqirе е Forumit për energji

 

Ditën e mërkurë, 11 qershor, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në bashkëorganizim me Institutin jo-fitimprurës Analitika organizojnë Forum për energji, takimi do të mbahet në hotelin “Holiday Inn” në Shkup. Forumi do të përfshijë panel diskutime në temat: Siguria energjetike – Rreziqet korporative dhe politike; Politika energjetike evropiane, Rusia dhe Ballkani; Diversifikimi i burimeve – tubacionet dhe gazi i lëngshëm natyror; si dhe Rajonalizimi dhe bashkëpunimi – drejtimet e Maqedonisë.

 Ftohen mediat që t’i regjistrojnë fjalët hyrëse të ambasadorit të SHBA-ve Paul Wohlers dhe ambasadorit të BE-së Aivo Orav, me fillim në orën 09:00. Panel diskutimet nuk do të jenë të hapura për mediat.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close