fbpx

Sfilatë e modës në Tetovë (FOTO)

‘Tetova Mega Fashion’ mbrëmë ka mbajtur sfilatën e radhës në Tetovë ku kanë marr pjesë rreth 20 modelë dhe modele nga Maqedonia dhe Kosova.

Në fund të këtij spektakli modelët u pajisën me diploma për modelizëm, gjë që u hap dyert në botën e modelimit.

Sfilatë e modës në Tetovë
Sfilatë e modës në Tetovë
Sfilatë e modës në Tetovë
Sfilatë e modës në Tetovë

Lajme të ngjashme

Back to top button