fbpx

Fshati Glloboçicë i Strugës mbeti pa kurorën e kurorëzimeve në kishë

Fshati i Strugës Glloboçicë mbeti pa kurorën që kurorëzoheshin banorët lokal në kishën e fshatit shën Antonij.

Vjedhësi ka hyrë nga xhamat e kishës dhe me vete ka marr kurorën e cila ishte e punuar nga zinku dhe jo nga ari, siç ka menduar vjedhësi duke e konsideruar si shumë të vlefshme, por që ishte e vlefshme për banorët e fshatit. Vjedhësi me vete ka marr edhe 2 mijë denarë që ka gjetur ne kishë.

Lajme të ngjashme

Back to top button