fbpx

Akuaparku prej sot i hapur për vizitorët

Akuaparku në qendrën sportive “Boris Trajkovski” sot fillon me punë. Vizitorët do të mund të argëtohen në pishinën me valë, lumin dembel dhe pishinën e fëmijëve.

Çmimet edhe këtë vit do të jenë të njëjta si vitin e kaluar, 300 denarë, ndërsa pakoja familjare për katër persona do të kushtojë 1.000 denarë.

Akuaparku do të hapet çdo ditë prej orës 10 deri në orën 22.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close